Parteneri

Design si web-development

Prioritatea echipei SVS-Websoft este de a crea, într-un mod profesionist, site-uri și aplicații web unice, în orice domeniu. Standardele noastre cele mai înalte garantează obținerea produsului final dorit și satisfacția deplină a clientului.
Alături de noi, ideile tale sunt transformate în website-uri și aplicații web concepute special pentru afacerea ta. O echipă responsabilă, creativă, cu experiență în domeniu și pasiune pentru tehnologie îți va fi alături, transformând proiectul dintr-o idee într-un succes.

SVS Websoft



Bucovina Adventure

O echipa cu mare pasiune pentru munte, natura, sporturi extreme, aventura, viata activa si nu în ultimul rând pentru un loc minunat numit Bucovina. Instructorii sunt experimentati si acreditati de forumurile competente in domeniu iar siguranta este pe primul loc, oferind echipamente de protectie de ultima generatie de cea mai buna calitate (casti, veste de salvare si protectie, costume de neopren, corzi si sisteme de siguranta). Cu Bucovina Adventure aventura si distractia sunt garantate.

Bucovina Adventure